Webshop » Wheel of pain » Dubbel vinger pinwheel

Dubbel vinger pinwheel

J3 Dubbel vinger pinwheel
J3 Dubbel vinger pinwheel

€ 25,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 3

Aantal  

Volumekortingen

Vanaf 2Vanaf 3Vanaf 5
€ 24,00€ 23,50€ 23,00
Stuur rillingen door je speelpartner met slechts een aanraking van een vinger! 
Rol dit prikkelende apparaat over het vlees van je geliefde om hun zintuigen te verrassen met kleine speldenprikken van pijnlijk plezier!
Dit eenvoudige instrument voor sensatie combineert twee Wartenberg-wielen op een ontwerp met drie ringen.
Beneem je speelpartner van hun zicht met een blinddoek of een masker om elke aanraking te verhogen en ze te laten raden waar je ze daarna zult kwellen!
Deze duurzame tool is een eenvoudige en opwindende manier om niveaus van spelen te introduceren in je seksuele ervaringen!
Specificaties:
Afmetingen: 9,5 cm lang. De diameter van de binnenste ring is 20 mm.
Materiaal: metaal
BDSM-aanbeveling:
Wissel tussen hard en zacht: probeer het zenuwwiel van Dr. Sado op verschillende lichaamsdelen, zoals de binnenkant van de dijen, voetzolen of geslachtsorganen, om de meest intieme delen van uw partner te ontdekken. Na een spel met het Wartenberg-wiel zal de huid extreem gevoelig zijn en zeer ontvankelijk voor een behandeling met onze verenkietelaars of massagekaarsen. We raden aan om een ​​van onze blinddoeken met het Wartenberg-wiel te gebruiken om de zintuiglijke ervaring te verrijken.
Gebruik:
Vanwege zijn vorm kan het worden vastgehouden als een stuk bestek. Varieer de druk met de trigger / wijsvinger. De ergonomische handgreep past prettig in de hand en voelt natuurlijk aan, zelfs voor onbekwame gebruikers.
Varieer de druk en experimenteer met verschillende niveaus van plagen en pijn. Laat het wiel zachtjes over de huid glijden voor een lichte tinteling. Of verhoog de druk een beetje voor een directe en intensere prikkel.
Hygiëne:
Omdat het speelgoed wordt gebruikt voor meer gevoelige huidgebieden en voor het genitale gebied, raden we een grondige reiniging en desinfectie aan met onze toycleaner alvorens hem te gebruiken.
Waarschuwing:
Het wiel Wartenberg werd niet ontwikkeld om verwondingen te veroorzaken, maar het kan de huid verwonden bij gebruik met te veel druk.