Wax play- Kaarsen spel


Wax-Play 

Spelen met kaarsvet kan extreem erotisch zijn, maar ook verschrikkelijk gevaarlijk.
Het is niet fijn om derde graads-brandwonden te krijgen, laat staan op je meest intieme delen.
Ook wil je niet vastgebonden liggen als er brand uitbreekt.
En dat allemaal omdat je partner geen rekening heeft gehouden met een paar simpele veiligheidsregeltjes.
Zoals met alle BDSM activiteiten: veiligheid voor alles!

Punt 1 Voorbereidingen:

Voordat je met kaarsvet gaat knoeien, breng je een dun laagje baby olie aan op de huid. Dat maakt het straks stukken eenvoudiger om het kaarsvet er af te schrapen.
Leg een oud tapijt, een lak hoeslaken of een oud laken of nog beter, een oud stuk vinyl op de plek waar je straks gaat spelen. Je wilt geen schroeiplekken of kaarsvet in je dure vloerbedekking of meubels.
Zet een tafel die stevig en vlak is in de buurt, waar je alle kaarsen, potten, speeltjes en andere dingen op klaar zet.
Dat voorkomt dat de boel omvalt en het een knoeiboel wordt of erger.
Zet een lekker sfeervol muziekje op, maar zet die wel op repeat, zodat je niet midden in het spel een nieuwe CD moet gaan uitzoeken. Maak een leuke playlist op je MP3-speler en zet die op repeat. Als je plots moet stoppen kan dat een sub drop veroorzaken., ook al veroorzaakt het geen sub drop, het is zeker niet aangenaam voor de ontvanger.

Punt 2 Materialen:

Als je gewone kaarsen gebruikt, let dan op dat het kaarsvet niet te heet is (niet meer dan 50 graden). Als het te heet is, dan krijg je al snel brandwonden of blaren.
Tegenwoordig zijn er ook speciale kaarsen te koop met een lage smelttemperatuur. ( soya kaarsen ) Die zijn speciaal bedoeld voor wax play.
Vooral binnenbranders moet je niet te lang laten branden voordat je ze gebruikt.
De temperatuur loopt dan al snel te hoog op.
Vaak zijn de witte kaarsen het beste (die smelten sneller, en hebben een lage temperatuur dus). Vooral geurkaarsen en gekleurde kaarsen zijn vaak harder en hebben een hogere smelttemperatuur. AFBLIJVEN DUS !!
Neem daarom witte normale kaarsen, of kaarsen die koopt bij een speciaal zaak voor SM er's.

Punt 3 variaties op het thema:

Druppen, gieten, schilderen, lepelen, kwasten zijn allemaal manieren om heet kaarsvet op de blote huid aan te brengen.
Druppen spreekt voor zich.
Gieten kan uit een kannetje of van een grote binnen-brandende kaars.
Je kunt het ook opscheppen met een lepel en dan druppen of gieten.
Het geeft je iets meer controle over de hoeveelheid.
Schilderen kan heel erg erotisch zijn.
Je kunt allerlei materialen gebruiken om kaarsvet mee te schilderen (van wattenstaafjes, tot veertjes). Probeer bijvoorbeeld ook eens een sjabloon, waarmee je ‘tattoo-patronen’ kunt maken. Of woorden schrijven (‘slet’, ‘mine’).
Ook is het erg erotisch om kaarsvet met de blote handen uit te smeren.

Punt 4 Veiligheid:

We hadden het al over de temperatuur, maar we herhalen het graag voor je: heet kaarsvet veroorzaakt pijnlijke brandwonden! Houdt ook rekening met eventuele allergieën van de sub.
Intieme delen: Een druppel of twee kaarsvet op de rug geeft een andere sensatie dan op een stroom kaarsvet of olie in je kruis of de anus. Bouw het op en let op de reactie.
Haar: Gestold kaarsvet is moeilijk uit het haar te krijgen. Zo krijgt waxen een heel andere betekenis. Lichaamshaar kun je beschermen met baby olie voordat je begint. Tenzij pijn een onderdeel is van het spel. In dat geval kun je het gestolde kaarsvet er af trekken met een vlooienkam, een fijne haarkam, of een groot mes. Nog beter: een oude creditcard. De wat doorgewinterde wax-players slaan het kaarsvet er af met een flog of een rietje (cane). De flog zal er wel minder fraai op worden.
BRAND!: Dit is iets dat je te allen tijde wil voorkomen. Brandende kaarsen moeten op een stabiele vlakke ondergrond staan en er mogen geen brandbare dingen (zoals planten, gordijnen, kussens, lakkens)in de buurt zijn. Laat de kaarsen ook niet zo maar achter (ook niet als het spel al klaar is en je samen ligt na te doezelen).
Houdt water, een branddeken, ijskontjes of ander blusmateriaal binnen handbereik.
Spelen met kaarsvet of hete olie is fijn, maar verdient wel enige planning en voorbereiding. Geniet ervan samen!
Maar Vooral, hou het veilig in het begin, en begin vanaf een grotere hoogte, start als je geen ervaring hebt vb op een hoogte van 60 cm tot 80 cm en kijk naar de reactie van je speelpartner.

Heel veel plezier samen!!Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog