SM-speeltjes Wishlist

Beste Bezoeker, Meesteres of Meester,


Vinden jullie onze speeltjes ook zo leuk dat jullie ons wel leeg zouden willen kopen ?
Maar ergens kan je niet altijd alles kopen wat ge graag zou hebben, simpelweg omdat het dagdagelijkse budget het niet altijd toelaat.
Wel, soms kan het handig zijn een sub, slaaf of slet jou af en toe eens een cadeautje te laten geven.
Wij van SM-speeltjes kregen van iemand de vraag of we een SM-speeltjes wishlist konden voorzien, of er eens over nadenken hoe dit eventueel mogelijk was, en zijn tot deze blog gekomen.

Hoe maak ik een SM-speeltjes Wishlist :
Het vergt misschien een beetje handeling, maar op de manier die wij nu voor je in detail gaan omschrijven kan je een whishlist maken voor je subjes of slaven, zonder dat zij het pakketje bij jou hoeven af te geven of je adres eventueel leren kennen.
Je maakt even een writing aan op fetlife, en die noem je MIJN SM-speeltjes wishlist.
Dan ga ja naar onze website : https://www.SMspeeltjes.com en zoek je de artikelen uit die jij graag zou krijgen van jouw subje of slaafje.
Zodra je er eentje gevonden hebt, Kopieer je bovenaan de adresbalk de http link ( over de link zweven, rechts klikken en kopieren klikken), schrijf je even in je writing wat het is ( vb anaal dildo), en plakt de link met een spatie achter jouw benaming van het gewilde product.
VB : Anaal dildo : https://www.smspeeltjes.com/anaal-plugs/metal/silicone-butt-plug
Uiteindelijk kan je zoveel artikelen toevoegen als je zelf wilt, of te allen tijde ( vb als je iets cadeau gekregen hebt) een item verwijderen of toevoegen.
Aan het begin van je wishlist schrijf je dat subje als mededeling zeker jouw fetlife naam moet toevoegen, zodoende dat wij weten waar het heen moet.
Maar hoe gaat het nu om dit artikel tot bij jou te krijgen ?
Uw subje/slaafje selecteert bij verzending : verzenden naar Meesteres/Meester
En als mededeling kan hij/zij toevoegen voor fetlife of facebook meester/meesteres : ……………………….. met eventueel een link van het profiel of de wishlist van de persoon waar hij/zij het voor besteld.
Zodra de betaling in orde is zorgen wij dat het pakketje discreet naar jou verstuurd wordt.
Heb jij nog vragen om zo een lijst op te stellen, of wil je een lijst opstellen maar lukt het niet en heb je hulp nodig, spreek ons gerust aan, dan helpen wij je verder.

Vergeet alvast niet even met ons ook te communiceren als je zo een lijstje hebt aangemaakt, zodat wij tenminste weten waar de bestelde goederen naartoe moeten.
Hier alvast een voorbeeld van zo een opgestelde lijst : voorbeeld-van-sm-speeltjes-wishlistBeoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog