Mummificeren

Mummificeren,


Wat houdt dit in de BDSM Scene ?

Het inwikkelen van een persoon, met diverse materialen zoals wikkelfolie, tape, touw, enz enz.
Dit met als doel, om zich niet meer te kunnen bewegen, ingesloten of ingepakt te voelen.


Welke materialen kan je hier voor gebruiken ?

Je kan hiervoor allereerst bondage touw gebruiken, wikkelfolie, stretchfolie, huishoudfolie, gewone tape, duct tape, rekverband, gewoon verband, enz enz, laat je verbeelding de vrije loop.

Voorzorgsmaatregelen !

Zorg ten alle tijde voor de veiligheid van je speelpartner. Naar het gebruikte materiaal om in te pakken, leg je eerst de benodigde materialen klaar om bij nood deze zo snel als mogelijk terug uit te pakken, dus denk eerst even na, met wat ga ik inpakken, en lag daarvoor het beste mogelijke materiaal klaar om iemand mee uit te pakken.

Vb : bij stretchfolie kan je een stompe schaar klaarleggen ( punten stomp ), maar beter nog is een veiligheidsmes, dit gaat veel sneller dan een schaar. welke materialen kunnen helpen : 

- schaar ( met stompe punten )

- veiligheids-mes

- kniptang

- handdoek ( voor als iemand uit de in-wikkeling komt is hij/zij drijfnat, en zal dus bloedheet hebben, en daarna snel koud hebben)

- Water, niet te koud

Hoe eraan beginnen ?

Hou er rekening mee, dat het gemakkelijkste is om iemand in te tapen/pakken, rechtstaand is.

Maar denk er ook aan, zolang iemand zijn of haar voeten vrij zijn, deze persoon nog vrij stabiel staat, eenmaal je de voeten ook aan elkaar taped of inpakt, wordt het stabiel gevoel, en de kans op omvallen dus een stuk gemakkelijker.

Hoe kan je dit oplossen, 

1 je pakt iemand in van boven tot net onder de heupen, vraagt dan dat hij/zij gaat zitten ( leg er steeds een handdoek of deken onder, als hij/zij op de vloer moet liggen, want anders krijgt hij of zij erg snel koud, en is je werk voor niets geweest. Zodra je net onder de heupen bent, vraag je de persoon te gaan zitten op het deken of de handdoek, help daarbij mee, de persoon is erg onstabiel door belemmering van de handen die niet meer vrij zijn. Dan vraag je de benen in de lucht te steken, en wikkel je deze ook helemaal in. Let op, als je ook het hoofd doet, zorg dan voor voldoende opening om te ademen, vraag eerst aan de persoon of dit ok is, en spreek af hoe, hou hem of haar goed in de gaten als dit de eerste keer is, er zou eventueel een paniekaanval kunnen komen, en dan moet je heel erg snel reageren, en daarom direct los maken( daarom ook dat je EERST de spullen om snel los te maken moet klaarleggen voor de start ). Voor het hoofd in te pakken kan je kiezen tussen de mond en neus vrijlaten en de ogen vrijlaten, alleen de mond vrijlaten, alleen de neus vrijlaten, of alles dicht doen, en vb een buisje eerst in de mond plaatsen om te ademen. Denk eraan, wees steeds alert, jouw alertheid zorgt voor een goede afloop van dit spel die niet zonder gevaren is.

2 je bevestigd de persoon dmv een iets dikker katoen touw vast in de staande positie, vb dubbel touw onder de oksels door, en dan aan het plafond in een stevige oog vast ( die getest is ), dan kan je de persoon helemaal inpakken, hij of zij kan niet omvallen, want het touw houd hun recht, let op, span het touw strak genoeg, maar ook niet te strak. Voordeel van deze oplossing is dat je haar of zijn been nog kunt optrekken en hen op één been kunt verder inpakken om de zaak nog moeilijker te maken.

Inpakken met stretchfolie

Stretchfolie is er in diverse kleuren, wij hebben standaard om voorraad zwart en doorschijnend. maar op bestelling vb ook geel, rood blauw of groen.
Enkele voordelen van stretchfolie :
je kan iemand snel inwikkelen
stretchfolie houd de warmte binnen, dus zweten gegarandeerd.
stretchfolie is gemakkelijk en snel te verwijderen.
Enkele zaken om rekening mee te houden:
Stretchfolie rekt enorm, maar krimpt ook tot 30% terug na de rek, NOOIT je stretchfolie uitrekken of aanspannen tijdens iemand inwikkelen. Rol de stretchfolie gewoon rond iemand, zonder er aan te trekken, 
Leg je rol op iemand, hang je folie vast op de persoon, en zorg dat deze zo op die persoon ligt, dat je de folie kan afrollen tegen zijn lichaam aan.

Inpakken met touw

Hier heb je erg veel en lang touw voor nodig, en la je snel moet uitpakken, dan heb je erg veel korte touwtjes over, dus bezin eer je begint.
Een aantal goede tips, doe het de eerste keer met wikkelfolie, maak je touwen niet te lang, vb 12 meter, en knoop ze bij het einde telkens aan elkaar,( kortere touwen zijn veel handelbaarder, en wegen niet zo zwaar. Wikkel niet te strak in( zeker de eerste keren niet.

Inpakken met Ducktape of andere kleefband

Denk eraan kleefband kleeft sterk, en zal dus nadien erg moeilijk te verwijderen zijn, om nog maar niet te spreken van de haren, een goede oplossing hiervoor is iemand eerst inpakken in nylonkousen, dit heeft 2 voordelen, de tape kleeft niet op de huid of in het haar, en het 2de voordeel is, als er brand of paniek uitbreekt, dan kan je nog steeds met een stompe schaar of veiligheidsmes door de tape heen snijden en het veel gemakkelijker los maken, omdat tussen de tape en de huid een laagje panty zit.

Enkele leuke zaken:

Je hebt iemand ingepakt, en nu, zit het erop voor jou als inpakker, en moet je zo maar wachten tot de persoon eruit wil ?
NEE !
Er zijn nog zoveel leuke zaken voor jou om te doen, maar zorg ervoor, dat je alles klaar hebt liggen voor je begint!
over de inpakking kan je knifeplay doen, doe je slachtoffer een oogmaskertje op,
Je kan je slachtoffer een spanking geven, denk er wel aan, met tape of stretchfolie voel je alles wel beter.
Je kan gaatje snijden in de folie na een tijdje, en daar een ijsblokje in stoppen, of als hij/zij recht staat, net boven de borst een klein gaatje maken, en daar wat ijskoud water laten inlopen.
Je kan met een pinwheel spelen, of electro proberen, op de folie, of in de folie.
Laat je verbeelding los, maar gebruik wel je verstand !!!!

Heeft u een toevoeging aan deze tekst, stuur het ons door, en wij passen het aan, of vullen het aan.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog