Breast Play

BREAST TORTURE:

HET STRELEN,PLAGEN EN PIJNIGEN VAN DE BORSTEN EN TEPELS.
Borsten zijn heel gevoelig en daarom perfect om te plagen of te pijnigen. Als je dat opwindend vindt, dan zou je eens moeten experimenteren met Breast torture.
Wat is Breast torture?
Breast torture is een seksuele BDSM-activiteit waarbij de borsten gepijnigd of gemarteld worden. Het draait bij dit spel ook om macht en onderdanigheid. Het martelen van de borsten kan op verschillende manieren gedaan worden bijvoorbeeld door tepelklemmen aan te brengen of te spelen met heet kaarsvet op de borsten. Deze vorm van BDSM wordt door aanhangers van het spel ook wel tit torture of titty torture genoemd en wordt vaak afgekort tot TT. Het pijnigen van de borsten of tepels wordt altijd gedaan door de dominant op het lichaam van de onderdanige. Breast torture wordt beoefend door hetero’s, homo’s en lesbiennes die into BDSM zijn. De borsten en tepels die gemarteld of gepijnigd worden, hoeven dus, in tegenstelling wat veel buitenstaanders denken, niet per se de borsten van een vrouw te zijn want ook de tepels van een man kunnen gemarteld worden.
Waarom zou je aan Breast torture doen?
Mensen die breast torture beoefenen, kunnen dit om verschillende redenen doen. De reden kan bijvoorbeeld in de erotische context liggen. Het kan zowel plezier bij de ontvanger als bij de martelaar oproepen. In veel gevallen ervaren vrouwen een verhoogd plezier als de borsten gepijnigd worden omdat dan het stofje endorfine vrijkomt en de bloedtoevoer naar de borsten wordt verhoogd.
Straf
Je kunt breast torture ook zien als een vorm van straf. De persoon die de straft geeft, in dit geval dus de dom, geniet ervan dat hij de macht over zijn partner heeft. Ook kan het zijn dat de martelaar geniet van andere vormen van sensuele bevrediging zoals het steeds roder zien worden van de borst bij spanking of een tepel die steeds donkerder wordt omdat deze is vastgeklemd. De dominant kan het ook opwindend vinden als hij zijn ‘slachtoffer’ hoort jammeren omdat er een ijsklontje op de tepels wordt gelegd.
Vernedering
Voor de persoon die de straf ontvangt, de sub, is het vernederend om geslagen of vastgebonden te worden. Maar als de sub juist van breast torture geniet en er seksueel opgewonden van raakt, dan kun je deze vorm van BDSM ook zien als een beloning in plaats van een straf. Als de sub zich goed heeft gedragen en volgens de dominant een beloning verdient, dan kan hij of zij beloond worden met een spelletje breast torture. De pijn die bij breast torture vrijkomt, hoef je dus niet altijd te associëren met ‘slechte pijn’ om iemand te straffen.
Methodes om de borsten te martelen
De meeste methodes om de borsten te pijnigen, kunnen ook gebruikt worden op andere lichaamsdelen zoals de mannelijke en vrouwelijke geslachtsdelen.
Breast binding – het inwikkelen van de borsten zodat ze plat geduwd worden en ingebonden zijn. Dit kan gedaan worden met tape, bandage en touw.
Borstbandage – met wikkeltouw of leerstrips de borsten en rug in wikkelen. Borstbandage kun je zien als een vorm van lichte bondage dat vooral decoratief moet zijn maar het kan ook erger waarbij de borsten gaan verkleuren door de bondage. Een gevaarlijke vorm is dat een vrouw wordt opgehangen aan haar borstbandage.
Spanking – de borsten kunnen gepijnigd worden door whipping, caning, paddling en andere vormen waarbij de borsten geslagen worden. Lichte klappen van bijvoorbeeld de handen, paddles en zwakke zwepen zorgen voor niets meer dan roodheid en steken. Spanken met extremere materialen zoals zwepen en koorden kunnen resulteren in kneuzingen, schrammen en snijwonden.
Klemmen – ook met klemmen kun je de borsten, of beter gezegd: de tepels, martelen. Je kunt bijvoorbeeld wasknijpers of speciale tepelklemmen op de tepels zetten. De klemmen kunnen een zachte druk op de tepels uitoefenen of juist een extreme druk waarbij de tepels geen zuurstof meer krijgen als de klemmen er lang op blijven zitten.
Elektriciteit – je kunt de sub martelen door elektrische schokjes toe te dienen. Meestal worden deze stroomstootjes op de tepels gegeven. Je hebt hier speciale apparaten voor waarbij de risico’s op verbranding en andere gevaarlijke effecten veel kleiner zijn dan als je zelf gaat spelen met huishoudelijke elektriciteit. Overigens is elektriciteit toedienen vlakbij het hart erg gevaarlijk.
Piercing – bij tit torture kun je ook tijdelijk de tepels van je onderdanige piercen. Dit kun je doen met behulp van een acupunctuurnaald. Ook kun je permanente piercings aanbrengen zoals tepelringen.
Edgeplay – bij edgeplay gebruik je scheermesjes of andere dingen met scherpe randen om de borsten en tepels te pijnigen. Edgeplay is een extreme vorm van tit torture die soms opzettelijk wordt gebruikt om snijwonden of littekens te veroorzaken.
Waxplay – deze spelvorm houdt in dat er hete was of kaarsvet op de borsten en tepels wordt gedruppeld of gegoten. Vaak gebeurt dit in combinatie met ijsklontjes waardoor de sub op een gegeven moment niet meer het verschil voelt tussen warm en koud.
Temperatuurspel – bij dit spel wordt gebruikt gemaakt van elementen die kunnen branden of bevriezen, zoals vuur en ijs. De meest extreme vorm van temperatuurspel is fireplay.
Bijten, krabben en knijpen – de borsten kun je ook pijnigen door te bijten, krabben of te knijpen. Zeker bij een vampier rollenspel kan er vaak gebeten worden.
Zuigapparaten – de tepels vacuum zuigen door gebruik van zuigapparaten. Dit kan erg stevig en pijnlijk aanvoelen voor de tepels. Je kunt hier verschillende apparaten voor gebruiken zoals een penispomp of speciale vacuümpompen.
Chemical play – het gebruik van balsems en zalven die voor een reactie op de borsten of tepels zorgen.
Schuurmiddelen – wrijven over de borsten en tepels met schuurpapier, schrapers of andere schuurmiddelen.
Planten en dieren – het aan de tepels laten likken door huisdieren of insecten te lokken om in de tepels of borsten te steken. Ook kun je stekende planten zoals brandnetels op de borsten gebruiken.
Veiligheid
Het martelen of pijnigen van de borsten kan heel gevaarlijk zijn. Er kunnen allerlei complicaties optreden zoals infecties, inwendige bloedingen, breuken en littekens. Het kan zelfs borstkanker veroorzaken. Mensen die aan breast torture doen, moeten daarom erg voorzichtig zijn. De dominant moet getraind zijn en weten wat hij doet. Voordat het spel begint moeten er regels tussen de dominant en de onderdanige opgesteld worden.
Speel steeds voorzichtig, en met een stopwoordje, wat je vandaag kunt verdragen, kan je morgen dubbel hebben, maar overmorgen maar de helft van hebben.
Hou het SAFE, Sane, en ConsensualBeoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog