Blog


Breast Play

BREAST TORTURE: HET STRELEN,PLAGEN EN PIJNIGEN VAN DE BORSTEN EN TEPELS. Borsten zijn heel gevoelig en daarom perfect om te plagen of te pijnigen. Als je dat opwindend vindt, dan zou je eens moeten experimenteren met Breast torture. Wat is Breast torture? Breast torture is een seksuele BDSM-activiteit waarbij de borsten gepijnigd of gemarteld worden. Het draait bij dit spel ook om macht en onderdanigheid. Het martelen van de borsten kan op verschillende manieren gedaan worden bijvoorbeeld d...Lees meer


Mummificeren

Mummificeren,
Wat houdt dit in de BDSM Scene ?

Het inwikkelen van een persoon, met diverse materialen zoals wikkelfolie, tape, touw, enz enz.
Dit met als doel, om zich niet meer te kunnen bewegen, ingesloten of ingepakt te voelen.


Welke materialen kan je hier voor gebruiken ?

Je kan hiervoor allereerst bondage touw gebruiken, wikkelfolie, stretchfolie, huishoudfolie, gewone tape, duct tape, rekverband, gewoon verband, enz enz, laat je verbeelding de vrije loop.

Voorzorg...Lees meer


Wax play- Kaarsen spel


Wax-Play 
Spelen met kaarsvet kan extreem erotisch zijn, maar ook verschrikkelijk gevaarlijk. Het is niet fijn om derde graads-brandwonden te krijgen, laat staan op je meest intieme delen. Ook wil je niet vastgebonden liggen als er brand uitbreekt. En dat allemaal omdat je partner geen rekening heeft gehouden met een paar simpele veiligheidsregeltjes. Zoals met alle BDSM activiteiten: veiligheid voor alles!
Punt 1 Voorbereidingen:
Voordat je met kaarsvet...Lees meer